Home / Download Lagu / Lungset

Lungset - Via Vallen, Mahesa

19,609

Lirik lagu: Lungset

Lungset
Via Vallen ft. Mahesa
Son Sembur Esem Iki
Masio Tah Udan Njero Ati
Nono Wujude
Ulihe Nganteni
Lungset Ati Iki. . .
Riko Ngajaki Pisahan
Sak Temene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Tah Solong
Riko Apuo. . .
Tau Tah Ison Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Ison Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso. . .
Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .
Riko Ngajaki Pisahan
Saktemene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Ta Solong
Riko Apuwo
Tau Tah Isun Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Isun Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso
Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .

Download Lagu Lungset download gratis - DownloadLaguZ.Net
Download lagu free Lungset tercepat - Download Lagu 4shared, Mendengarkan musik mp3 Lungset terbaik di website DownloadLaguZ.Net Download musik gratis Lungset - Download Lagu Indonesia - di DownloadLaguZ.Net, Download Musik mp3 Lungset terbaru Indonesia
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim