Home / Download Lagu / Jaran Belang

Jaran Belang - Euis Inova

200

Lirik lagu: Jaran Belang

Puasa seminggu, bli mangan sega

Ngakali sampean, bli kena kena

Kesiksa ning ati, kesiksa ning raga

Apa salah jampe, apa salah mantra..

Jarane, jarane, jaran belang

Lompate ning duwur, ning awang awang

Kakang sing tek sayang, aja gawe bimbang

Kula bener ngebet, demen ning sampean..

reff :

Sumpah ning njero ati, yen bli dadi sawiji

Tekang rongatus taun, bli arep laki..

Tek coba ganti lanang, sing ngundaki sampean

Angger inget bae, cuma ning kakang..

Jarane, jarane, jaran belang

Lompate ning duwur, ning awang awang

Kakang sing tek sayang, aja gawe bimbang

Kula bener ngebet, demen ning sampean..

reff :

Sumpah ning njero ati, yen bli dadi sawiji

Tekang rongatus taun, bli arep laki..

Tek coba ganti lanang, sing ngundaki sampean

Angger inget bae, cuma ning kakang..

Puasa seminggu, bli mangan sega

Ngakali sampean, bli kena kena

Kesiksa ning ati, kesiksa ning raga

Apa salah jampe, apa salah mantra..



Download musik Jaran Belang mp3 free - Download Lagu Terbaru - Website DownloadLaguZ.Net, terbaru download lagu Indonesia Download musik Jaran Belang mp3 free - Download Lagu Gratis - Website DownloadLaguZ.Net, terbaru download lagu Indonesia Gudang musik Gratis free download Jaran Belang mp3 di Download Lagu
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim