Home / Download Lagu / Mawar

Mawar - Maya Natasya

1,063

Lirik lagu: Mawar

haaa..aaaa.aaa
mbesesek nonk jero ati
nahan kangen nyang riko
sing ono maning hang sun lakoni
mung ngangen tekan riko...

temetes eluh ring pipi
riko nono ngabari
kelayung layung isun nganteni
garing nono nyirami

temelung kembang yoro..

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko...

temetes eluh ring pipi
riko nono ngabari
kelayung layung isun nganteni
garing nono nyirami....

temelung kembang yoro..

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko...

temetes eluh ring pipi
riko nono ngabari
kelayung layung isun nganteni
garing nono nyirami....

temelung kembang yoro..

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko...

temelung kembang yoro..

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko

ambyar sun kesekso
ngenget ngenget janjin riko
ambyar sun sing lego
kadung sing mbarengi riko...


Dengarkan Musik Mp3 baru Mawar gratis dengan kecepatan tinggi - Download Mp3 4shared Gratis - di DownloadLaguZ.Net, Unduh Musik menyenangkan Mawar janji baru untuk melihat Anda lagi Download Lagu Mp3 download Mawar di Download lagu mp3 - DownloadLaguZ.Net
Baru musik tercepat Mawar - Download Lagu Mp3 - di DownloadLaguZ.Net, Download lagu Mawar gratis
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim