Home / Download Lagu / Jangget (feat. Vita Alvia)

Jangget (feat. Vita Alvia) - Mahesa

1,122

Lirik lagu: Jangget (feat. Vita Alvia)

Yo mung aran riko
Hang ono ring ati iki
Sing gampang kepusan
Masio alangan ampiri
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Wis isun satyari
Kahanan welas riko
Hang sampek saiki
Kementung nong dodo
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Masio isun lan riko
Sing dadi siji
Mergo wong tuek riko
Sing ngerestui
Sing bakal nyudo tuluse welas
Nong awak riko

Uku baen bisuke
Isun lan riko
Biso ngewujud aken
Angen hang nyoto
Yo mung ono siji welas riko
Hang jangget ring ati

•••

Yo mung aran riko
Hang ono ring ati iki
Sing gampang kepusan
Masio alangan ampiri
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Wis isun satyari
Kahanan welas riko
Hang sampek saiki
Kementung nong dodo
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Masio isun lan riko
Sing dadi siji
Mergo wong tuek riko
Sing ngerestui
Sing bakal nyudo tuluse welas
Nong awak riko

Uku baen bisuke
Isun lan riko
Biso ngewujud aken
Angen hang nyoto
Yo mung ono siji welas riko
Hang jangget ring ati

Masio isun lan riko
Sing dadi siji
Mergo wong tuek riko
Sing ngerestui
Sing bakal nyudo tuluse welas
Nong awak riko

Uku baen bisuke
Isun lan riko
Biso ngewujud aken
Angen hang nyoto
Yo mung ono siji welas riko
Hang jangget ring ati


Download lagu Jangget (feat. Vita Alvia) mp3 kualitas tinggi - Download Lagu - di sini, Dengarkan mp3 Jangget (feat. Vita Alvia) download musik berkualitas tinggi Download baru Jangget (feat. Vita Alvia) - Download Mp3 Free - di DownloadLaguZ.Net, Download lagu Jangget (feat. Vita Alvia) mp3 terbaik di DownloadLaguZ.Net Free Download Lagu, Download Lagu Mp3 Jangget (feat. Vita Alvia) di Download Lagu - DownloadLaguZ.Net
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim